Algemene Ledenvergadering Vereniging voor Dorpsbelang

Op 24 februari is in de Utwyk de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de vereniging voor dorpsbelang. Een officiele uitnodiging zal nog bij ieder lid in de bus vallen. Dit jaar in ieder geval op de agenda het besluit om de huidige Statuten en de huishoudelijke reglementen te actualiseren. Een stukje hierover stond al in het … Meer lezen Algemene Ledenvergadering Vereniging voor Dorpsbelang

Schraard officieus het mooiste dorp van Fryslân!

Het weekblad Elsevier heeft dit jaar de verkiezing van het mooiste dorp van Nederland gehouden. Een team van deskundigen, o.a. hoogleraar landschapsgeschiedenis Theo Spek en de directeur Kennis en Advies van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed Arjan de Zeeuw, hebben per provincie 1 dorp gekozen om mee te dingen naar de titel van mooiste … Meer lezen Schraard officieus het mooiste dorp van Fryslân!

Overzichtsvideo Dorpsfeest

Nog even nagenieten van het Dorpsfeest en virtueel opnieuw op Skrafari? Dat kan met de door Piebe gemaakte overzichtsvideo. Klik dan HIER om de overzichtsvideo te bekijken! Zelf foto’s gemaakt? Mail ze naar websiteschraard@xs4all.nl! Een selectie zal op de site geplaatst worden, alle foto’s zijn in het Skraarder foto archief terug te vinden.